torsdag 7 januari 2010

Jessica 40 år!!!

TACK för alla fina, snälla och värmande kommentarer både här och på FaceBook!!!

Min dag blev bra. Kommer på mig själv med att sitta här och le lite faktiskt. Jag vaknade otroligt utvilad av att pappa ringde och sjöng imorse. När jag gick upp för att sätta på kaffe stog J, M och S och smusslade i köket. De skulle just gå ner med kaffe o väcka mig. Jag fick pengar av M som verkligen kommer att behövas, (fick även en hammare, en skiftnyckel och fjärrkontroll-set till lamporna). Jag blev glad och kände livsgnistan komma tillbaka. Sen kom grannen Marianne med en blomma från henne och Ingvar. Efter det ett blombud med jättefina blommor från goá, fina Pia. Sen kom J och tog en snabb-fika. Jag fick jättefina blommor av henne.

B och U ringde under dagen och spelade munspel för mig... som de brukar. De frågade om jag skulle firas idag och jag svarade att det blir lite kaffe o tårta i all enkelhet.
De kom senare med ett jättefint halsband från SNÖ of Sweden och rosor. U sa att det kommer en present till i slutet av januari, jag blev såå nyfiken. När de åkte så var U riktigt tårögd. Hon sa att hon hoppades att vi kunde ses mera även fast M o jag skiljs. Jag blev överumplad och sa , självklart....
Mamma, pappa, farmor, N och Marianne, P och T kom och fikade också. Jag fick ett strykjärn av P och T. Det hade jag önskat mig. Av Kimmo o Marianne fick jag ett jättefint halsband från Pearls for Girls, av mina stora barn J och N fick jag ett superfint smyckeskrin som jag också hade önskat mig. När vi satt och fikade kom det ett blom-bud till, med en JÄTTE-BLOMMA!!! Det var från min fina Carola och hennes familj. En JÄTTE-CYMBIDIUM (orkidé)!!!! Jag blev såååå rörd. Har aldrig sett en så stor o fin cymbidium.

Men oj vad rörigt skrivet det här blir...

Ialla fall så blev MIN dag en riktigt bra dag!!!! Tack för alla fina presenter!!!

Nu ska jag lägga mig INNAN alla negativa tankar tar över för jag vill INTE att denna fina dag ska sluta som igår...


Av:
mamma o pappa: pengar (välbehövligt)
farmor,M och A: pengar
Fina Pia: blommor
Vännen J: blommor
Carola: JÄTTE-CYMBIDIUM
Grannarna Ingvar o Marianne: blomma
P och T: strykjärn
B o U: Rosor och SNÖ of Sweden-halsband
Jeanette: SNÖ of Sweden-halsband
M: pengar, skiftnyckel,hammare och lamp-fjärrkontroll
Barnen N och J: smyckeskrin

God Natt!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är värd allt och lite till. Glöm aldrig bort att du är värdefull. Ingen annan är som du.
Varma kramar
A3